Contact opnemen.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Hiernaast heb ik enkele vragen opgenomen die me geregeld gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail me! Ik beantwoord je vraag graag.

Wat kost een kennismakingsgesprek?

Een kennismakingsgesprek is gratis, wanneer je daarna bij mij een traject start.
Hebben we geen klik tijdens het kennismakingsgesprek en besluit je om niet met mij in zee te gaan? Dan betaal je voor het gesprek 40 euro.

Hoeveel gesprekken heb ik nodig?

Dat is een vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Het is nl voor iedereen verschillend. Door mijn ervaring kan ik wel zeggen dat meer dan 6 gesprekken zelden voor komt. Sommige klanten hebben aan 2 gesprekken voldoende en andere iets meer. Tijdens een kennismaking zal dit aan bod komen. Vaak heb je zelf, eventueel met wat hulp van mij, al snel duidelijkheid wat er nodig is.

Kan ik met mijn hulpvraag wel bij jou terecht?

De enige manier om daar achter te komen is door me te bellen. Je kan je hulpvraag aan mij voorleggen en al je vragen stellen. Dat kost je niets. Mocht ik je niet kunnen helpen, omdat je hulpvraag iets anders nodig heeft dan ik je kan bieden dan help ik je op weg naar bij wie je wel terecht zou kunnen.

Wat is het verschil tussen een afspraak met jou en een psycholoog?

Als coach ben ik gericht op het heden en de toekomst. Ik werk samen met jou toe naar het behalen van doelen d.m.v. persoonlijke groei.

Een psycholoog is meer gericht op het verleden en de oorzaken en oplossingen van (heftigere) psychische problematiek.

Ook in mijn praktijk kijk ik zo nu en dan naar het verleden maar alleen wanneer dat direct gelinkt is aan het heden en de toekomst. 

Merk ik dat jij meer gebaat bent bij hulpverlening van een psycholoog of andere therapeut dan zal ik dat uitspreken en je doorverwijzen.